Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Crescent 937 Elin El-assisterad damcykel 7vxl

Med 11 amperes batteri

Artikelnummer:YEC9375140
Att cykla på Elin är en smått magisk upplevelse. Branta backar känns som raksträckor och tung last känns inte alls. Men det är inget hokus pokus inblandat, bara en rejäl dos finurlig ingejörskonst. Elin är en elcykel och tack vare elmotorn, batteriet och vårt egenutvecklade E-goingsystem kan du trampa på utan större ansträngning, oavsett lutning och last. Du styr själv hur mycket hjälp du vill ha av motorn. Den har 5 lägen och allt sköts från styret och det är inte svårare än att välja en annan växel. En inbyggd display på styret visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning som finns kvar i batteriet och hur långt du kan köra. Batteriet är på 11 Ah och sitter i pakethållaren. Det är enkelt att lossa och ta in för laddning. Cykelkorg i aluminium med väska ingår, precis som stöd, godkänt lås och belysning.
Enhet:st.
17 295,00 kr
Antal:
Skriv ut
 
Visa stor bild
(Klicka för en större bild)

Erbjudande

Super-erbjudande på Spectra barnhjälmar.

Super-erbjudande på Spectra barnhjälmar. Vi har köpt ett parti jättefina Spectra barnhjälmar med Mips. Hjälmarna finns i två storlekar och i flera färger. Köper man 1 hjälm så kostar den 179 kr, köper man 2 hjälmar så kostar de endast 300 kr.
179,00 kr

Super-Erbjudande på Reelight

Super-Erbjudande på Reelight City supream Steady, köper du 10 stycken par så betalar du endast 40 kr per par. Så långt lagret räcker.
99,00 kr

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.